СПОДЕЛИ
Asim Ademov
Асим Адемов ГЕРБ/ЕНП откри свой информационен офис в Разград. Официалното откриване се случи на 28 януари, в Деня на Разград

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов откри свой информационен офис в Разград. 


Официалното откриване се случи на 28 януари, в Деня на Разград, на него присъстваха и народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова, кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ д-р Валентин Василев, заместник областният управител Нурие Црънгалова, главният секретар на Областна администрация Михаил Тодоров, общински съветници.

Информационният офис се помещава в офиса на ГЕРБ-Разград, сътрудник на г-н Адемов в него е Радостина Иванова.

Депутатът в Европейския парламент увери, че офисът ще е действащ и вече се обсъждат конкретни идеи за провеждане на инициативи, насочени най-вече към младите хора, но и към всички останали граждани на региона. Подобни офиси Асим Адемов има в Благоевград, Кърджали и Бургас, а в Разград офисът му е първият офис на евродепутат – сподели самият той.

Asim Ademov
Асим Адемов ГЕРБ/ЕНП

„Благодарение на усилията на кмета д-р Валентин Василев и екипа му община Разград преживява своето „възраждане“, искам да дам и аз своя принос към възраждането на този град и на тази област“, каза Адемов. 

Asim Ademov
Асим Адемов ГЕРБ/ЕНП

Той увери, че офисът ще е действащ и вече се обсъждат конкретни идеи за провеждане на инициативи, насочени най-вече към младите хора, но и към всички останали граждани на региона. 

„Пътят е правилен, не със заплахи, а с труд да доказваме като екип – евродепутат, депутат, областен управител и кмет – как се работи за народа и държавата“ – заяви Областният управител Гюнай Хюсмен на откриването на Информационния офис

По думите му добрите резултати от управлението на ГЕРБ в Област Разград ще се усетят много скоро.

Той поздрави народния представител Десислава Атанасова за това, че е единственият депутат от Разградски регион, който присъства реално в региона и се среща с хората, както и кмета д-р Валентин Василев за усилията, които полага в управлението на общината и които дават резулатати в инвестиции, каквито никога не е имало в Разград.