СПОДЕЛИ
Andrey Kovatchev
Андрей Ковачев – евродепутат от ГЕРБ/ЕНП, Член на Председателството на Европейския парламент,зам.-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в Групата на ЕНП (ГЕРБ)
На  19 март, от  13:30 часа, в град Правец , евродепутатът и член на Председателството на Европейския парламент Андрей Ковачев ГЕРБ/ЕНП ще се включи като специален гост-лектор в четвъртия курс от Националната програма „Управленски умения“ по темата „Българските приоритети в Европейския парламент“ по покана на Българското училище за политика „Димитър Паница“.

Панелът, в който ще участва д-р Андрей Ковачев, ще бъде разделен на три части.

В първата от тях той ще представи свой ключов приоритет, по който работи като евродепутат.

Във втората част всички участници ще бъдат разделени в по- малки групи, където в рамките на час ще могат по-детайлно да дискутират работата на евродепутата по конкретна тема. 

За финал всички от групата ще разкажат на останалите основните елементи от дискусията, като след това г-н Ковачев ще даде финалното си послание към участниците в програмата. 

И тази година в Българското училище за политика „Димитър Паница“ има 40 младежи от парламентарно представените политически партии. В рамките на програмата се обучават депутати, заместник-министри, кметове, общински съветници, както и ръководители на водещи неправителствени организации в страната.