СПОДЕЛИ
Андрей Новаков ГЕРБ/ЕНП откри състезание „Знам и мога“
Андрей Новаков ГЕРБ/ЕНП откри състезание „Знам и мога“ в СОУ Александър Иванов- Чапай, гр. Белово. Състезанието е по проект „Успяваме заедно“, към Център за образователна интеграция на деца и ученици от етническите малцинства.
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков откри състезание „Знам и мога“ в СОУ Александър Иванов- Чапай, гр. Белово. Състезанието е по проект  „Успяваме заедно“,  към Център за образователна интеграция на деца и ученици от етническите малцинства. В него участваха ученици от 2-ри и 4- ти клас.

По време на посещението си  в училището евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП заяви, че  до края на учебната година ученици от 10-ти, 11-ти и 12-ти клас ще имат възможността да заминат   на посещение в  Европарламента в Брюксел.

„Българите трябва да имаме самочувствие. Вие сте талантливи, интелигентни и можещи. Вие сте бъдещото и всички ние ще продължим да полагаме грижи за развитието Ви“, заяви Новаков.

Той бе категоричен, че ЕС дава  възможности за реализация на младите хора.

„Една от  основните Ви цели трябва да бъде да учите и да трупате знания. Използвайте всеки един момент , защото страната ни има нужда от вас“, добави Новаков.