СПОДЕЛИ
Andrey Kovatchev
Андрей Ковачев – евродепутат от ГЕРБ/ЕНП, Член на Председателството на Европейския парламент, зам.-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в Групата на ЕНП (ГЕРБ)

На 27 януари от 10.30 часа в зала „Концертна“ на Централния военен клуб  в София евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев ще вземе участие в публична дискусия под надслов „Бъдещето на европейския проект“.

Организатори на събитието са  Информационното бюро на Европейския парламент в България и Дипломатическия институт към Министъра на външните работи на Република България. Идеята на инициативата е да допринесе за популяризирането на първото Българско председателство на ЕС през 2018 г.

Темите, който ще бъдат обсъждани по време на събитието, са свързани с актуалните предизвикателства пред Европейския съюз и визиите за неговото бъдеще, както и  с предстоящите действия и организация в навечерието на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г.

Дискусията ще бъде отворена и за онлайн потребителите, които ще могат да задават своите въпроси предварително или в реално време на страницата на събитието във Facebook.

Тя може да бъде проследена и на живо на страницата на Информационното бюро на ЕП в България.

За събитието е необходима  предварителна регистрация на: http://bit.ly/EuropeanProjectFuture,  invitations@apraagency.com

или на телефон: (+359) 2 981 41 90.