СПОДЕЛИ
Информационен ден по случай Деня на Европа в град Плевен
Информационен ден по случай Деня на Европа в град Плевен в Европейския информационен център на д-р Андрей Ковачев ГЕРБ/ЕНП

На 9 май, по случай Деня на Европа, ще се проведе информационен ден в Европейския информационен център на д-р Андрей Ковачев ГЕРБ/ЕНП в град Плевен на ул. „Димитър Константинов“ 27.

Официалното откриване ще започне в 10 ч. Всеки, който желае ще може да получи пълна информация за дейността на евродепутата Андрей Ковачев, комисиите в които участва и цялостната му работа в ЕП. По интересен и привлекателен начин ще бъде представена и дейността на Европейската народна партия (ЕНП).

На информационния ден всички младежи ще могат да дадат своите предложения и идеи относно темите, които ще залегнат в основата на Европейската младежка конференция EYE, която ще се проведе в Страсбург на 20-21 май 2016 г.

От 16 ч. до 19 ч. ще се проведе дискусия с най-младия общински съветник от ПП ГЕРБ Плевен Йордан Грижов. Той ще предостави информация на младежите за възможностите, които предоставят стажовете в европейските институции, както и начините, чрез които се  кандидатства по различни конкурси и форуми и възможностите и ползите от тях.

Всички участници в европейския информационен ден ще получат и подаръци по случай Дена на Европа.