МГЕРБ – Кюстендил организират конкурс със съдействието на д-р Андрей Ковачев
Младежката организация на ГЕРБ – Кюстендил, със съдействието на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев организират тематичен конкурс за Деня на Европа - 9 май. Темата е "Европа през моите очи"
Младежката организация на ГЕРБ – Кюстендил, със съдействието на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев организират тематичен конкурс за Деня на Европа – 9 май. Темата е „Европа през моите очи“, а форматът на конкурса ще бъде участие с колаж от снимки.
Няма ограничения за снимките, важно е да са креативно свързани с ролята на Европейския съюз в нашия живот.

Кой може да се включи? –  Младежи на възраст между 18 и 19 години от област Кюстендил.

Евродепутатът д-р Андрей Ковачев и Младежи ГЕРБ  са изпратили покани за участие в конкурса до всички гимназии и средни училища в област Кюстендил. Колажите на участниците може да се  изпращат в периода 27 април – 8 май /до 12:00 ч.

Победителите ще бъдат обявени на празника на Европа – 9 май и ще могат да получат своите награди в офисите на ГЕРБ.

Журито, което ще избере най-добрите колажи и ще обяви победителите в „Европа през моите очи“ е в тричленен състав. Това ще бъдат: народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ – Кюстендил Кирил Калфин, евродепутатът Андрей Ковачев и областният лидер на МГЕРБ – Кюстендил Мая Станойкова.

Наградите, които тримата победители ще получат са ваучери за езиков курс с предпочитано от участника ниво на изучаване.  Те са изцяло с образователна насоченост и инвестиция в обогатяването на езиковите им умения по английски език. Ваучерите за обучението са за една от най-престижните школи в област Кюстендил.

Участниците могат да изпращат своите творчески работи на имейл: kiustendil@gerb.bg. Необходимо е да се посочат име и фамилия на участника, възраст, населено място и контакти.