Andrey Kovatchev
Конкурс за млади хора на тема "Първите 10 неща, с които свързвате членството на България в ЕС", организиран от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев.

Остават броени дни до крайния срок за участие в конкурса за млади хора на тема „Първите 10 неща, с които свързвате членството на България в ЕС“, организиран от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев.
Кандидатите могат да изпращат своите разработки най-късно до 21 май /неделя/.
Наградата е посещение на Европейския парламент в Брюксел през юни 2017 г. по покана на д-р Андрей Ковачев.

Конкурсът се организира по повод 10-годишнината от присъединяването на България към Европейския съюз, както и за Деня на Европа.

 

Победителите ще бъдат посрещнати лично от евродепутата и ще имат възможност да научат повече за работата на европейските институции, като ги разгледат отблизо.

В конкурса могат да участват млади хора на възраст от 18 до 29 години. Кандидатите трябва да изпратят своя разработка под формата на текст, презентация, снимки, видео или друг личен творчески проект. Няма ограничения относно обема и дължината на отговорите.

 

Адресът, на който се изпращат материалите, както и въпроси, свързани с конкурса, е: info@andrey-kovatchev.eu. 

Необходимо е участниците да посочат три си имена, възраст, населено място, контакти за обратна връзка и кратки мотиви за включване в посетителската група.