Обръщение Асим Адемов

Ние знаем защо обичаме родината си, както всеки истински българин знае за себе си и го носи в сърцето си по всички краища на света! България има вдъхновителни планини, красиво черноморско крайбрежие, трудолюбиви хора и богати културни традиции. "Отечество любезно" е официалната страница на новата инициатива на българския евродепутат Асим Адемов (Asim Ademov) по случай 3 Март - националният празник на Република България. Споделите и вие защо обичате България, като изпратите кратко видео, с което изразявате любовта си към нашето Отечество на otechestvoliubezno@gmail.com, като преди това прочетете Регламента на конкурса! Ние всички обичаме България - нека го заявим в единен глас! Нека представим България в една добра светлина!

Публикувахте от Отечество любезно в 6 февруари 2018 г.

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов оповести в Благоевград своята нова инициатива „Отечество любезно“

Това той направи по време на официалната церемония по обявяване на победителите в организирания от него конкурс за средношколци  „България в Европейския съюз – нашето настояще и бъдеще“.

Новата инициатива е посветена на 3 март – националния празник на Българя.

„На мен лично не ми е приятно да слушам коментари по всякакъв повод, че „няма такава държава“, че ни е „много загубена държавата“,  с което категорично не съм съгласен!“ – коментира за Радио Благоевград Асим Адемов.

Всеки участник трябва да направи и изпрати авторско видео, в което да изрази обичта си към България. Конкурсът няма възрастови и жанрови ограничения.

Наградата за победителя  е посещение на Европейския парламент в Брюксел. Той  ще бъде определен след гласуване на Фейсбук страницата на конкурса


Г-н Асим Адемов, член на Европейския парламент, организира конкурс на тема: „Отечество любезно”. Всеки участник трябва да изпрати авторско видео, в което изразява обичта си към България. Видеото може да съдържа обръщение или да показва събитие, ежедневен момент или заобикаляща действителност.

 

      РЕГЛАМЕНТ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРС „ОТЕЧЕСТВО ЛЮБЕЗНО”

ТЕМА

Г-н Асим Адемов , член на Европейския парламент, организира конкурс на тема: „Отечество любезно”. Всеки участник трябва да изпрати авторско видео, в което изразява обичта си към България. Видеото може да съдържа обръщение или да показва събитие, ежедневен момент или заобикаляща действителност.

ПРАВО НА УЧАСТИЕ

Конкурсът е отворен за хора от всички възрасти. Лица, под 18 години, участват в конкурса само със съгласието на своите родители/настойници или законни попечители, като ще получат обратно на електроните си пощи „Декларация за съгласие”, която трябва да бъде попълнена и изпратена допълнително преди крайния срок на конкурса.
Изпратените видеа трябва да са авторски, а не създадени в съавторство. Юридически лица не се допускат. Видеото трябва да е изработено при спазване на Закона за авторското право и сродните му права.

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА

Всеки желаещ може да участва в конкурса като изпрати кратко видео до 2 минути с послание „Защо обича България”, име по лична карта и възраст на e-mail: otechestvoliubezno@gmail.com
С изпращането на видеоклипа, участникът декларира, че е запознат с Регламента на конкурса и дава своето съгласие името и видеото да бъдат публикувани във фейсбук страницата на организатора.
Организаторът си запазва правото, да не допуска до участие в конкурса видеа, които са извън темата на конкурса, с лошо качество или в противоречие с общоприетите морални норми.

СРОКОВЕ

Краен срок на изпращане 02.03.2018г. Всички видеа ще бъдат качени на фейсбук страницата „Отечество любезно” на 03.03.2018г., като ще се гласува за тях под формата на „харесване“ до 15.03.2018г.

ТЕХНИЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ

Видеата да са с времетраене до 2 минути, без ограничение във формата (препоръчителен формат .mp4).

НАГРАДЕН ФОНД

Видеата ще бъдат качени на страницата „Отечество любезно”. Победител в надпреварата е авторът на видеото, събрало най-много „харесвания“. Той ще посети Европейския Парламент в Брюксел по покана на г-н Асим Адемов.

Наградата е лична и не може да се преотстъпва на трето лице или да бъде заменена с паричната й равностойност.