СПОДЕЛИ
Eva Paunova and Andrey Novakov
На 3 октомври 2016 г. в Габрово, Ева Паунова и Андрей Новаков - членове на Европейския парламент ще водят пряк „Диалог с гражданите“ в открита дискусия за бъдещето на Европа.
На 3 октомври 2016 г. Габрово ще бъде домакин на инициативата „Диалог с гражданите“. По време на събитието, Росен Плевнелиев – президент на Република България, Томислав Дончев – заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика, Марку Маркула – председател на Комитета на регионите в ЕС, Ева Паунова и Андрей Новаков – членове на Европейския парламент ще водят пряк диалог с гражданите в открита дискусия за бъдещето на Европа.

Дебатът се организира от Община Габрово в сътрудничество с Президентството на Република България, Комитета на регионите на ЕК и Представителството на ЕК в България.

Станете част от тази инициатива и споделете вашите идеи и тревоги,  като по този начин подкрепите процеса за подобряване на общите европейски политики.

Събитието ще се проведе на 3 октомври 2016 г. от 11:00 часа  в зала „Възраждане“, гр. Габрово. За да участвате в него е необходимо да направите своята регистрация на gabrovocitizens-dialogue.eu с оглед навременната организация и гарантиране сигурността на всички участници.

Проявата в Габрово е част от серията диалози, в които участват всички членове на Европейската комисия и които се провеждат във всички страни от Европейския съюз.

 

ДНЕВЕН РЕД

9:30 – 10:45  Регистрация на участниците

11:00 – 11:15 Приветствие

Таня Христова, Кмет на Габрово, Ръководител на българската делегация в Европейския Комитет на регионите

Огнян Златев, Ръкoвoдитeл нa Пpeдcтaвитeлcтвoтo нa Евpoпeйcкaтa кoмиcия в България

Представяне на Gabrovo Innovation Camp 2016

11:15 – 13:00 Граждански диалог с:

Росен Плевнелиев, Президент на Република България

Томислав Дончев, Заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика

Марку Маркула, Президент на Европейския Комитет на регионите

Ева Паунова, Член на европейския парламент

Андрей Новаков, Член на европейския парламент

Модератор:

Добрина Чешмеджиева, журналист

13:00 Закриване