СПОДЕЛИ
Eva Paunova and Andrey Kovatchev
На 4-ти ноември Ева Паунова и Андрей Ковачев, имат удоволствието да Ви поканят на среща-дискусия в Мадрид

 


Мадрид – Среща-дискусия с български евродепутати


Скъпи приятели от българската общност в Мадрид и региона,
българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и Андрей Ковачев  имат удоволствието да Ви поканят на среща-дискусия в Мадрид на 4-ти ноември 2016 г. (петък) от 17.00 ч. в офис на Partido Popular в Мадрид на адрес Calle de Oruro, 6, 28016.

Вярваме, че това е чудесна възможност да обсъдим актуални теми от България и Европа, външна политика на ЕС, финансиране на предприемачите, качествено образование, българските исторически общности зад граница, както и новата диаспора, подобряване на достъпа до качествено здравеопазване в Европа, както и всички други въпроси, които Ви вълнуват.

 


Ева Паунова е член на Комисия по вътрешен пазар и защита на потребителите и Комисия по икономически и парични въпроси. Тя работи по теми, свързани с икономическите политики, подкрепа и финансиране на предприемачите, качественото образование, както и вътрешния пазар и защитата на потребителите. В последните три години тя е провела над 10 срещи с българските общности в Мадрид, Сеговия, Валенсия, Хатива, Енгера, Муро де Алкой и околните градове и е открила учебната година в три български училища в Испания.

В България Паунова има информационни центрове в Стара Загора, Хасково и Велико Търново.


Андрей Ковачев е член на Председателството на Европейския парламент, комисията по външните работи и комисията по околна среда, обществено здраве и безпопасност на храните и подкомисията по права на човека на Европейския парламент. Той е постоянен докладчик в Европейския парламент по препоръките на ЕП към Общото събрание на ООН. Приоритети в работата му са интеграцията на Западните Балкани в ЕС, трансатлантическите отношения, българските исторически общности зад граница както и новата диаспора, подобряване на достъпа до качествено здравеопазване в Европа и др.

Андрей Ковачев има местни офиси в София, Пловдив, Кюстендил, Търговище и Плевен.


Очакваме Ви на 4-ти ноември!

Моля, потвърдете присъствието си на: eva.paunova-office@ep.europa.eu

Офис на Partido Popular в Мадрид на адрес Calle de Oruro, 6, 28016