Mariya Gabriel, Eva Paunova
На 3-ти ноември евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и Ева Паунова, имат удоволствието да Ви поканят на среща-дискусия в Париж

 


Париж – Среща-дискусия с български евродепутати


Скъпи приятели от българската общност в Париж и околностите,
българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и Ева Паунова
имат удоволствието да Ви поканят на среща-дискусия в Париж на 3-ти ноември (четвъртък) от 18.30 ч. 288 Blvd Saint-Germain, 75007 Paris
(в сградата на Информационното бюро на Европейския парламент в Париж)

Европейският съюз след Брекзит и ролята на новите държави-членки


Ще се радваме да обсъдим актуалната тема за бъдещето на Европейския съюз след Брекзит, както и последиците, които ще има излизането на Великобритания от Съюза за новите държави-членки, сред които е и България.

За нас ще бъде удоволствие да обсъдим с Вас и възможностите за работа и провеждане на стаж в институциите на ЕС, както и всеки друг въпрос, който е от интерес за Вас.


Мария Габриел е ръководител на българската делегация в Групата на ЕНП и заместник-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент. Тя е член на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи, Комисията по външни работи и Комисията по правата на жените и равенството между половете.

В България тя има информационни центрове в София, Русе, Благоевград, Бургас и Сливен.


• Ева Паунова е член на Комисия по вътрешен пазар и защита на потребителите и Комисия по икономически и парични въпроси. Тя работи по теми, свързани с икономическите политики, подкрепа и финансиране на предприемачите, качественото образование, както и вътрешния пазар и защитата на потребителите.

В България Паунова има информационни центрове в Стара Загора, Хасково и Велико Търново.


Очакваме Ви на 3-ти ноември!

Моля регистрирайте се, използвайки линка ТУК

За повече информация можете да пишете на: mariya.gabriel-officе@europarl.europa.eu

288 Blvd Saint-Germain, 75007 Paris, сградата на Информационното бюро на Европейския парламент в Париж