Трябва ни по-улеснен достъп до финансиране за проекти в туризма
Андрей Новаков ГЕРБ/ЕНП по време на конференция за устойчиво развитие на туризма, която бе открита от еврокомисаря Корина Крецу, министъра на туризма Николина Ангелкова, кметa на Русе Пламен Стоилов и зам.-министъра на регионалното развитие Деница Николова.
Трябва ни по-улеснен достъп до финансиране за проекти в туризма. Общините и бизнесът трябва докрай да се възползват от всяко евро, за да развиват туристическия потенциал на регионите. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков по време на конференция за устойчиво развитие на туризма, която бе открита от еврокомисаря Корина Крецу, министъра на туризма Николина Ангелкова, кметa на Русе Пламен Стоилов и зам.-министъра на регионалното развитие Деница Николова.

 

„Поздравявам всички, които работят за развитието на туризма. Има много програми, от които можете да се възползвате. По думите му, програмите за трансгранично сътрудничество са безценен ресурс за пограничните области в почти всяка сфера. „За да построиш един здрав мост, освен желязо и бетон, трябва здраво и добро сътрудничество“, подчерта евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.