ПП ГЕРБ

Над 80 представители на младежките структури на ГЕРБ в област Враца, симпатизанти на партията и общински кандидат-кметове от ГЕРБ в областта ще вземат участие в областен младежки форум под наслов „Заедно за видими резултати в област Враца”. Събитието ще се  проведе по инициатива на областното ръководство на ГЕРБ-Враца и евродепутатa от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев в периода 18–20 септември в к-с „Минкови бани”.

Официалното откриване на форума ще се състои в събота 19 септември от 10:00 часа. Приветствие към младежите ще отправят областният координатор на ПП ГЕРБ Враца и депутат в 43-то НС Петя Аврамова, общинският ръководител на партията във Враца Малина Николова и евродепутатът от  ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев. В откриването ще се включи и председателят на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев.

Лектори на събитието ще бъдат евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и Андрей Новаков, които ще представят примери за видими резултати, като откроят реализирани политики в местната власт и разискват актуални към момента теми в страната и Европа.

Заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов също ще бъде сред лекторите в младежкия форум. Каменов ще постави акцент върху пътя и реализацията на младите.

Във форума ще бъдат застъпени теми за доброволчеството, личен брандинг и политически маркетинг.

Източник: ПП ГЕРБ