Ева Паунова - ГЕРБ/ЕНП
Ева Паунова - ГЕРБ/ЕНП
В понеделник, 23 ноември 2015 г., евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова взе участие в дискусионен панел на тема „Дигиталните комуникации като канал за промотиране на иновации и STARTUP проекти – възможности и перспективи“

Дискусията се организира от Българското дружество за връзки с обществеността и е част от второто издание на „Денят на Бернайс”.

„В условията на дигитална икономика, електронните комуникации са силен катализатор за успех на нови STARTUP проекти. Изнасянето на бизнеса в дигиталното пространство позволява да се превъзмогнат редица ограничения, съществуващи във офлайн бизнеса. Интернет отключва възможности за развитие и надграждане потенциала на една идея и на нейната добавена стойност“, коментира Паунова.

Форумът, провел се в Ректората на Софийския университет, събра на едно място представители на бизнеса, неправителствени и образователни институции. Участниците в диалога фокусираха вниманието си върху възможностите за развитие на иновации и бизнес идеи с помощта на дигиталните комуникации, социалните мрежи, платформи за мрежови комуникации и сътрудничество.

Сред тях бяха Стоян Ставрев, член на УС на КРИБ и основател на Българска консултантска компания, Емилия Хубавенска, специалист „Комуникации и публикации“ към DG Connect на ЕК, Златка Димитрова, координатор на „Образование България 2030“, Крис Георгиев, онлайн предприемач, член на борда на StartUP Foundation, Марияна Хаманова, управляващ директор на Cleantech България;

След финала на дискусията бяха обявени победителите от едноименния конкурс, посветен на дигиталните комуникации и start up, в който се съревновават  студентски екипи от няколко университета.