Андрей Новаков - #еврочат

На 2 октомври (петък) в интервала от 11.00 до 12.00 часа Информационното бюро на Европейския парламент в България ще организира Facebook и Twitter чат с евродепутата Андрей Новаков (ГЕРБ/ЕНП). Темата на чата този път е под формата на въпрос към желаещите да се включат: „Пазарът на труда за младите хора – аварийна лента?“.

Андрей Новаков ще очаква обратна връзка и същевременно ще отговаря на вашите въпроси, свързани със следните теми: неплатените стажове и временните договори в ЕС; как да се преборим с младежката безработица. Чатът ще се проведе на Facebook страницата на Информационното бюро на Европейския парламент в България. Можете да задавате въпросите, чиито отговори ви интересуват, под публикувания пост, който ще намерите там или в Twitter с хаштаг #еврочат.

Евродепутатът Андрей Новаков ще отговори лично на въпросите, зададени преди или по време на обявения час, на 2 октомври. След края на чата, на Facebook страницата на Информационното бюро ще бъде публикувано обобщение на дискусията по темата, включващо най-често задаваните и интересни въпроси, както и получените отговори.

Това е петият от поредицата чатове #еврочат, които Информационното бюро организира с българските членове на Европейския парламент с цел да информираме гражданите по значими европейски теми. Очаквайте скоро подробности и за предстоящите чатове от поредицата!