Andrey Novakov

Информационен офис на българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще работи във Видин, съвсем скоро.

Това обяви самият Новаков, който се срещна във Видин с кмета на общината Огнян Ценков и областния управител Албена Георгиева.

Andrey Novakov„Очаквам свежи идеи, проекти и предложения от младите хора, от всички видинчани. Основната идея на европейския информационен офис е гражданите да имат възможност да получават информация и подкрепа, за да се възползват активно от възможностите, които Европейският съюз предоставя”, каза Андрей Новаков в разговора си с кмета на Видин Огнян Ценков.

Огнян Ценков запозна Андрей Новаков с изпълнението на големите проекти с европейско и национално финансиране, които ще подобрят достъпността и градската среда, ще върнат блясъка на знакови за Видин сгради и ще дадат възможност на видинските деца да учат в модерни европейски училища.

По-късно евродепутатът посети замъка „Баба Вида” и се запозна в детайли с проекта за възстановяване на видинската Синагога.Andrey Novakov

„При предишното си посещение във Видин, Андрей Новаков пое ангажимент да работи за региона и да бъде гласът на Видин в Европа. 

Убеден съм, че той ще откликне на всички добри предложения и ще съдейства за развитието на нашата област”, каза Огнян Ценков.

Andrey Novakov
Андрей Новаков: Да помагам на Видин ще бъде една от моите задачи!