Andrey Kovatchev, Vladimir Urutchev, Emil Radev
На 27 октомври Андрей Ковачев, Владимир Уручев и Емил Радев имат удоволствието да Ви поканят на среща-дискусия в Берлин

Берлин – Среща-дискусия с български евродепутати


Скъпи приятели от българската общност в Берлин и региона,
българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев, Андрей Ковачев и Емил Радев имат удоволствието да Ви поканят на среща-дискусия в Берлин на 27 октомври 2016 г. (четвъртък) от 18.00 ч. в Jakob-Kaiser-Saal, Akademie der Konrad-Adenauer-Stiftung, Tiergartenstr. 35, 10785 Berlin.

Ще се радваме да обсъдим актуални политически теми от Европа и България, както и всякакви други въпроси, които Ви вълнуват.

 


Владимир Уручев е член на Европейския парламент от 2007 г., а преди това дълги години е главен инженер на АЕЦ Козлодуй. Владимир Уручев е експерт по енергийните теми и работи за изграждането на Европейски енергиен съюз като гаранция срещу петролните и газови кризи, енергийната зависимост и енергийната бедност. В сферата на земеделието той подкрепя малките фермери от планинските и необлагодетелствани региони, както и младите хора, които искат да се занимават със земеделие.

В България Владимир Уручев има информационни офиси в Смолян, Враца, Козлодуй, Перник и Видин.


Андрей Ковачев е член на Председателството на Европейския парламент, комисията по външните работи и комисията по околна среда, обществено здраве и безпопасност на храните и подкомисията по права на човека на Европейския парламент. Той е постоянен докладчик в Европейския парламент по препоръките на ЕП към Общото събрание на ООН. Приоритети в работата му са интеграцията на Западните Балкани в ЕС, трансатлантическите отношения, българските исторически общности зад граница както и новата диаспора, подобряване на достъпа до качествено здравеопазване в Европа и др.

Андрей Ковачев има местни офиси в София, Пловдив, Кюстендил, Търговище и Плевен.


Емил Радев е член на комисията по правни въпроси и комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи.

В България Емил Радев има информационни центрове във Варна, Силистра и Добрич.


Моля, потвърдете присъствието си тук: ТУК

За допълнителна информация: andrey.kovatchev-office@ep.europa.eu

Jakob-Kaiser-Saal, Akademie der Konrad-Adenauer-Stiftung, Tiergartenstr. 35, 10785 Berlin