Eva Maydell
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и председател на Международното Европейско движение (EMI) - Ева Майдел по време на срещата на посланиците на страните от Европейския съюз в България

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел беше специален гост на среща на посланиците на страните от Европейския съюз в България, провела се в сряда 11 юли 2018г. в посолството на Австрия.

Срещата беше организирана от посланика на Австрия в България Роланд Хаузер и на нея присъстваха 19 посланици и висши дипломатически служители.

„Време е страните в Европа да започнем да доставяме бързи и работещи решения по проблемите, които интересуват гражданите, като миграция и сигурност, за да покажем, че ЕС е жизнен, прозрачен и най-вече ефективен. В противен случай рискуваме екстремните политически сили да вземат превес и да саботират работата по всички важни проекти.“

Eva MaydellТова заяви Ева Майдел по време на срещата с посланиците.

„Като председател на Международното европейско движение работя за това европейският дневен ред да отговаря на очакванията и визията на европейските граждани“, допълни българският евродепутат.