Ева Паунова с Иван Тотев Пловдив

„Всички евродепутати от ГЕРБ призоваваме пловдивчани на балотажа в неделя, 1 ноември, да изберат Иван Тотев за кмет на Пловдив, защото, макар и прекалено скромен, той работи със сърце и душа за своя град.“

Андрей Ковачев Иван Тотев Ева Паунова-Пловдив

Това заяви от името на своите колеги, българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП в Европейския парламент Ева Паунова.

Според нея не само в България, но и в Европа са видими резултатите от изключително бързото развитие на Пловдив през последните 4 години във всяка една сфера.

„Най-важното е, че Иван Тотев има визия за бъдещето. Той е далновиден политик, който знае къде иска да постави Пловдив на картата на България и на Европа.

Той е човек с ясни приоритети, които следва и реализира. На нас ни трябват точно такива хора. Той не обещава всичко, а обещава това, което може да постигне и го прави.

Европа вярва на този тип хора – на хора като Иван Тотев“,

посочи Ева Паунова.

Тя е категорична, че неслучайно Пловдив беше първият Европейски град на спорта в България и в голяма конкуренция спечели титлата „Европейска столица на културата – 2019“.

„Това е благодарение на всички граждани на Пловдив, но, разбира се, от изключително голямо значение е и ръководството на града. Защото Европа вярва на хора като Иван. Евродепутатите от ГЕРБ сме убедени, че пловдивчани ще се доверят на човека, който може да реализира потенциала на града и своите идеи“, подчерта Ева Паунова.

Тя призна, че при двете си посещения в града през последната седмица е останала удивена от настъпилата в сравнение с предишни години промяна: „В Пловдив Европа се усеща навсякъде.“

Тъй като сред основните приоритети в дейността ѝ като евродепутат е развитието на дигитален единен пазар като част от стратегията за икономически растеж на Европейския съюз, Ева Паунова изключително високо оценява направеното от Иван Тотев и неговия екип за превръщането на Пловдив в топ дестинация за IT и аутсорсинг индустрията.

„Важно е Пловдив и в следващите години да има кмет, който да разбира къде са нишите, къде може градът да расте, да се възползва от това и да прави така, че бизнесът да може да реализира своя потенциал.

Този кмет е Иван Тотев.

Гласувайте за него и неговия екип от районни кметове, пловдивчани!

–призова Ева Паунова.

Ева Паунова Иван Тотев

Пресцентър  ГЕРБ – Пловдив