Акцията на Росенец е съвместно организирана от Христо Иванов и Ахмед Доган. Партия „Атака“ вече е заменена от сценаристите на политическия процес с партия „Да, България“!


Това каза българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов в предаването „Студио Actualno“, където направи анализ на последните събития около протестите в България.

„Имаше искрено желание у младите хора да засилят промените към по-добро в България. С течение на времето обаче това искрено желание беше потопено в партийни пристрастия“

Изпусната реплика за Маджо пояснява кой стои зад протеста. Има съмнение и за човека от Дубай, както и за човека от Белград, каза Асим Адемов.

„Познавайки добре обстановката в смесените райони, смея да кажа че това, което се разигра на Росенец, бе организирано от ДПС и Христо Иванов. По-рано тази роля играеше „Атака“, но вече ги няма на политическата сцена. Сценаристите замениха „Атака“ с партия „Да, България“, за да вдигнат рейтинга и на ДПС, и на Христо Иванов“, изрази мнение Асим Адемов.

Изпусната реплика за Маджо едва ли е сценарий. По самата реакция на г-н Иванов си правим извода, че беше доста притеснен от това, което влезе в кадър. Впоследствие даде няколко противоречащи си версии и това го дискредитира в очите на протестиращите, счита Адемов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП заяви, че младите хора на протеста трябва да се разграничат от политиците там.

Асим Адемов посочи, че честите избори спомагат за изграждането на демократично общество, но влизане в спирала на избори, сега няма да е добър ход за страната ни.


ℹ️ Проследете във видеото цялото участие на българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов – коментар по всички актуални теми