Андрей Ковачев, Председател на Съюза на Европейските федералисти в България ще открие публична дискусия на тема „ЕС пред избор: по-силен политически съюз или упадък”. Дискусията, която се организира по случай Деня на Европа от Европейското движение и Съюзът на европейските федералисти съвместно с Информационното бюро на ЕП в България

Евродепутатът Андрей Ковачев, Председател на Съюза на Европейските федералисти в България ще открие публична дискусия на тема „ЕС пред избор: по-силен политически съюз или упадък”.

Дискусията, която се организира по случай Деня на Европа от Европейското движение и Съюзът на европейските федералисти съвместно с Информационното бюро на ЕП в България ще се проведе на 9 май (понеделник) 2016 г. в Информационния център на МО на ул. „Г. Раковски” 106 от 10.00 до 12.00 часа.

Основните теми, които ще бъдат дискутирани са:
– Как да направим европейския проект отново привлекателен за гражданите?
– Миграция, интеграция и европейски ценности
– Ролята на ЕС за глобалната демокрация, сигурност и справедливост

Своето виждане по темите ще споделят и холандският посланик Н. Пр. Том ван Оорсхот, представляващ председателството на ЕС, Н. Пр. Мариан Якубоци, посланик на Словакия, Петер Колб, шарже д’афер на Германия и Теодор Стойчев, ръководител на Информационното бюро на ЕП в България. Участниците ще получат поздравителен адрес от вицепремиера Меглена Кунева.

Във връзка с това, най-учтиво бихме желали да поканим Ваш представител на дискусията в Информационния център на МО на ул. „Г. С. Раковски” 106 на 9 май от 10.00 до 12.00 часа.

За контакти:

тел: 02 / 987 22 85

София
08.05.2016

ЧРЕЗandrey-kovatchev.eu
Предишна статияВладимир Уручев проведе първата по рода си конференция, посветена на традиционните български храни, сортове и породи
Следваща статияОбръщение на Андрей Ковачев по случай 9-ти май – Ден на Европа