Андрей Новаков - ГЕРБ/ЕНП
Андрей Новаков - ГЕРБ/ЕНП

Трябва да бъдем единни, за да постигнем заедно промяната в общините ни. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков по време на младежкия форум „Заедно за видими резултати в област Враца”. Андрей Новаков подчерта, че ГЕРБ залага на позитивната кампания, насочена към хората. „Опонентите ни на предстоящите избори ще заложат отново на черния пиар, на ударите под кръста и на популизма, а не на дебата“, заяви той. Евродепутата от ГЕРБ/ЕНП подчерта, постоянните сблъсъците няма да доведат до нищо добро. „В ГЕРБ залагаме на градивният диалог и близостта с хората“, акцентира Новаков. Той заяви, че ГЕРБ е единствената партия в новата история на България повторила управленския си мандат с премиер Бойко Борисов. Българският евродепутат от ГЕРБ обясни, че трябва да се насърчава младежкото предприемачество.
„Не са важни само похарчените пари, а постигнатите резултати за младежка заетост и разкритите работни места. От значение е не какви средства изразходваме за борба с проблемите, а дали ги решаваме“, заяви той. Андрей Новаков посочи, че вместо субсидирана заетост, която често пъти осигурява временно намаляване безработицата, е по-ефективно да се прилагат мерки за заетост чрез предприемачество. Той запозна младежите от област Враца с програмата „Еразъм за предприемачи“.

Източник: ПП ГЕРБ

Предишна статияГЕРБ-Враца организира областен младежки форум „Заедно за видими резултати в област Враца”
Следваща статияВладимир Уручев, ЕНП/ГЕРБ: Ще работим с младите хора, ще им създадем възможност, за да работят и да останат по родните си места