Zhecho Stankov and Asim Ademov
Жечо Станков - народен представител от ГЕРБ и Асим Адемов - евродепутат от ГЕРБ/ЕНП, Ви канят на първото издание на големия ученически куиз в Бургас - „Битката на мозъците“

Народния представител от ГЕРБ Жечо Станков и българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, канят младежи от гр. Бургас и Бургаска област да се включат в едно интересно предизвикателство – „Битката на мозъците“. Куиз битка (QuizBattle) на познанията, в която младежите от 10, 11 или 12 клас ще могат да покажат своите сили и знания.

Първото издание на големия ученически бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 11 февруари 2023 г. в Международен конгресен център Бургас.

Ако сте 10, 11 или 12 клас организирайте отбор от до 5 ученика и елате да премерите сили с отбори от всички училища в Бургас и Бургаска област. 

Умните и смели ученици, които се включат в инициативата, могат да спечелят безплатно пътуване до сърцето на Европа – Брюксел, Белгия и да посетят Европейския парламент заедно с класен ръководител.

Посещението на пленарната зала е чудесен начин да се потопите във вълнуващата атмосфера на най-големия в света транснационален парламент и да научите повече за неговите правомощия и роля.

Това е пореден шанс за бургаски ученици на място да видят и усетят как работи европейската столица Брюксел.

Досега вече доста младежи се запознаха отблизо с атмосферата в европейските институции, а домакин на ученическите визити в Брюксел, както и този път, отново бе българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, който има Европейски информационен център в гр. Бургас и съвместно с бургаския депутат от ГЕРБ-СДС Жечо Станков организират това чудесно предизвикателство – „Битката на мозъците“.

 

В състезанието могат да се включат неограничен брой отбори  (от до пет ученика в отбор)  от всяко училище, като е необходимо да се запишат  в срок до 3 февруари 2023 г. (петък) , като изпратят на имейл адрес: zh.stankov@abv.bg    (три имена на участниците в отбора, име на отбора, училище, клас, телефон за връзка) .


ℹ Програмата включва:
1. Посещение – в рамките на две нощувки;
2. Пътуване – със самолет, двупосочен билет;
*Вторият ден е свободен (разходки, пазар и други).
 Нощувките и самолетните билети са БЕЗПЛАТНИ за печелившия екип.