Vladimir Urutchev
Видински ученици участват в проект „Предприемачи на бъдещето” организиран от Владимир Уручев ГЕРБ/ЕНП

По проект „Предприемачи на бъдещето”, в края на миналата седмица ученици от видинските училища  „П. Р. Славейков“ и ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“, получиха начален капитал, а на учителите – ръководители на учебните компании им бяха връчени таблети,”. Проектът се осъществява благодарение на съвместната работа на евродепутата Владимир Уручев и  Джуниър Ачийвмънт – България

 

В „Предприемачи на бъдещето” участват ученици и учители от пет области в България –  Видин, Монтана, Враца, Перник и Смолян. Целта на проекта е да развие предприемаческа култура, инициативност и желание за стартиране на собствен бизнес.  

Предстои регионален форум в град Враца на 27 април 2017г.,  на който учебните компании ще презентират и представят продуктите си.

През юни ще се състои форум „Изгряващи звезди”, по време на който учебните компании ще се съревновават за приза „Най – добра учебна компания на България”  и за специалната награда на Владимир Уручев – „Млад предприемач“, която включва пътуване до Брюксел и посещение на Европейския парламент за екипа победител.

Предишна статияМария Габриел ГЕРБ/ЕНП: Да изкореним гениталното осакатяване на жени зависи от всеки от нас
Следваща статияЗам.-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел Ви канят на Среща-дискусия с българската общност в Испания