“Очаквах победата на ГЕРБ както в национален мащаб, така и във Видин, защото многото срещи и разговори, които проведох, ме убедиха, че българските граждани искат да видят едно позитивно развитие – развитие, което ПП ГЕРБ показва и гарантира“

Това каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев, който посети Видин и разговаря с новоизбрания кмет на общината Огнян Ценков.

Уручев бе категоричен, че оттук нататък предстои много сериозна работа.

„Уважавайте всеки един човек, независимо какви са политическите му възгледи. Пазете човешкото достойнство и останете през целия мандат близо до съгражданите си. Никога не забравяйте, че хората трябва да са във фокуса на вашата работа. Мислете как ще стигнете до тях и дали решенията ви са в полза на общността. Така ще работите по-леко и ще имате аргументи да защитавате своите позиции. Предстои много работа и нищо няма да се случи от днес за утре, но хората оценяват, когато някой работи последователно и упорито. Така ще запазите тяхното доверие”, подчерта евродепутатът от ГЕРБ.

Той акцентира върху необходимостта настоятелно и последователно да се развива потенциалът на общината, за да намери Видин своето достойно място сред областните центрове.

„Имате нелеката задача в един шарен ОбС да намерите общ език с останалите си колеги. Диалогичността е изключително важна и когато интересът на гражданите е водещ, тогава ще се намерят общите решения”, каза на новоизбраните общински съветници от ГЕРБ Владимир Уручев. Той се ангажира да има специално отношение към Видин и особено към младите видинчани. „Те проявиха наистина голям интерес към обявения от мен конкурс за есе „Искам да живея в родния си град, защото…”. Работите им са изключително интересни. Предстои да обявим резултати от конкурса и съм убеден, че сред победителите ще има и видински младежи. Надявам се заедно с тях да осъществим различни инициативи и дори проекти, защото младите хора имат иновативни и добри идеи за развитието на своите родни места”, заяви още Владимир Уручев.

„Един от ангажиментите, който поехме към нашите съграждани, е да изградим добре работеща връзка между местна власт, държавна власт и европейските институции. Именно тази комуникация липсваше на Видин до сега”, заяви новоизбраният кмет на община Видин Огнян Ценков. Ценков благодари на Владимир Уручев за подкрепата, която той оказа и по време на предизборната кампания на ГЕРБ-Видин. „Мога да кажа, че успехът, който постигнахме, е общ успех, защото е в резултат на съвместната ни работа и усилия”, категоричен бе новоизбраният кмет на общината.

Владимир Уручев на среща с новоизбрания кмет на общинаВидин Огнян Ценков uruchev1

Предишна статияЕва Паунова посрещна в Брюксел студенти от Американския университет в България
Следваща статияЕва Паунова ГЕРБ/ЕНП взе участие във форума на ETNO на тема „Развитие на широколентовия достъп до интернет“