Vladimir Urutchev
Владимир Уручев ГЕРБ/ЕНП приветства абсолвентите от филиала на ВСУ в Смолян

Приветствие към абсолвентите от випуск 2017 на Варненския свободен университет – филиал Смолян, отправи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев.

Днес ръководството на университета организира тържество, на което бяха връчени дипломите им.

„С това тържество вие отбелязвате един преходен етап от своето развитие. Досега сте били в една сравнително спокойна среда, трупали сте знания, натрупали сте количествено нещо, което от днес нататък преминава в съвсем друго качество. Досега вашата лодка е била в тихите води на залива на знанието. Оттук нататък излизате в открито море. Ще има бури, вълни… Искам да ви пожелая две неща: да имате попътен вятър във вашата реализация и благодарение на натрупаните знания да държите правилната посока. Попътен вятър!“, пожела на завършилите своето висше образование евродепутатът.

На събитието присъстваха депутати от Смолян, представители на областната администрация, директори на държавни институции, кметове на общини.

Към завършващите се обърна и кметът на Смолян Николай Мелемов, който връчи дипломите на отличниците.  „В живота на всеки от нас има моменти, които дават нови възможности и ново начало. Вие имате теоретическата подготовка и умения, добити в едно реномирано учебно заведение. Оттук-нататък нещата наистина са във ваши ръце. Затова ви пожелавам упоритост, сили, воля и малко късмет. На добър час!“, пожела им градоначалникът.

Директорът на филиала д-р Анелия Пържанова поздрави випускниците,  отправяйки пожелание да са силни във времето, в което живеем – да използват неговите „изразни средства“, но с много честност и трудолюбие. „Ние сме сигурни, че достойно ще посрещнете предизвикателствата на живота, че ще израснете като още по-мъдри и по-силни хора“, подчерта д-р Пържанова.

Предишна статияЕвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков направи обиколка на Ловешка област по покана на народния представител Иван Миховски
Следваща статияАндрей Ковачев – Стажант до върха на Европейския парламент