Andrey Novakov
Андрей Новаков ГЕРБ/ЕНП

ГЕРБ-Благоевград прие 204 нови членове


Структурата на ГЕРБ в Благоевградска област продължава да се разраства. Само за последните месеци в 14-те общински структури са приети 204 нови членове. Най-много са желаещи да членуват в партията в общините Благоевград и Петрич.

Andrey Novakov and Asim Ademov - Blagoevgrad Province„Добрите резултати се дължат на политиката, насочена към хората, която ГЕРБ води на национално ниво. Активната работа на народните представители от ГЕРБ и срещите им с хората от различни населени места имат широк отзвук и влияят в положителна посока”, коментира областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

Според него големият брой на новоприети членове се дължи и на всеотдайната работа на всички общински ръководства и общинските съветници на партията по места. Всичко това показва, че местните структури са в кондиция, мобилизирани и обединени.

През лятото областното ръководство на партията ще направи обиколка във всички общини, за да се проведат срещи с общинските ръководства и членове на ГЕРБ.

Предишна статияЕмил Радев ГЕРБ/ЕНП: България ще бъде много добре финансирана от ЕС – има и предвидено увеличение за кохезионните средства
Следваща статияЕмил Радев ГЕРБ/ЕНП: Законопроектът на Мая Манолова легитимира колекторските фирми, които в момента са на ръба на закона!