Andrey Novakov
Ще имаме кандидат за кмет на Благоевград и той ще е печелившият. Това каза пред актива на ПП ГЕРБ в областния център европейският депутат от ГЕРБ/ЕНП и областен координатор на партията за областта Андрей Новаков.

„Ще имаме кандидат, който ще е с една основна характеристика – печеливш. Нас ни боли и не можем да гледаме как в последната година, града е поставен в безвремие. Не мога да не поздравя нашите общински съветници. Те са истинска опозиция. Поздравявам Ви за мъжеството и за работата”, каза още Новаков.

Той посочи, че са го попитали какво е отношението му към бившите кметове на Благоевград, Банско и Сандански, които напуснаха ПП ГЕРБ.

„Няма да чуете нищо лошо от мен за тях, особено за г-н Камбитов, защото заедно сме постигнали много неща. Това не означава, че на избори няма да направя всичко, за да постигна най-добрия резултат за ГЕРБ”, коментира Новаков.

ИЗТОЧНИКАгенция "Фокус"
Предишна статияЕмил Радев ГЕРБ/ЕНП: С докладите на ЕК ще имаме поглед за спазването на Върховенството на закона в целия ЕС и къде България се намира в процеса
Следваща статияЕмил Радев ГЕРБ/ЕНП: Всички препоръки на ЕК и оценката за България са положителни и трябва да вървим по пътя на затвърждаване на Върховенството на закона