Eva Maydell new office Montana

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел откри информационен офис в Монтана в понеделник 14 октомври 2019 г.


Eva Maydell new office Montana„Като български евродепутат основен мой приоритет е Европа да стигне до всеки български град и село. Затова съм щастлива, че с гражданите на Монтана и областта ще имаме възможност да общуваме все по-често и директно. Всеки, който иска да получи информация за Европейския съюз, за правата му като европейски гражданин или възможности за учене, работа и финансиране от ЕС, може да получи тази информация в офиса.“

Заяви Ева Майдел по време на откриването на офиса, на което присъстваха кандидатът на ГЕРБ и СДС за кмет на града Златко Живков, народният представител от ГЕРБ Дилян Димитров, кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ и СДС и граждани.

Eva Maydell new office Montana„Всеки път, когато идвам в Монтана виждам, че областта се променя и постепенно се развива по европейски модел. За последните 12 години в общината се произвежда с 50% повече, а брутният вътрешен продукт на глава от населението са е увеличил с 80%. Един човек има най-голяма заслуга за това преобразяване и това е кметът Златко Живков. Убедена съм, че той е човекът, който може да продължи да преобразява Монтана и се надявам гражданите да му гласуват доверие.“ Това допълни Ева Майдел.