Ева Паунова Conference-Roadmap_Europe_Digital_Berlin

Във вторник, 10 ноември 2015 г., евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще бъде основен говорител на събитието “Пътна карта за дигиталния растеж на Европа” в Берлин

Организатор на мероприятието е една от най-големите световни медии Политико, съвместно с американския ИТ гигант Гугъл. Срещата ще се проведе от 15.00 ч. в Kulturbrauerei (Schönhauser Allee 36, 10435 Berlin).

Шест месеца след като Европейската комисия очерта стратегия за създаване на Единен Цифров Пазар, стои въпроса ще помогне ли той на публичния и частния сектор да поставят Европа на цифровата карта?

За да остане конкурентоспособна в развиващ се глобален цифров пазар, Европа трябва да култивира благоприятна за иновации бизнес, политика и регулаторна среда. Как да се случи това заедно с евродепутата Ева Паунова ще обсъдят още Томас Ярзомбек, член на Бундестага, Алвин Малер, главен директор на Partner Business Solutions, Google; Фабиен Нестман, началник обществена политика на Uber и Бернард Роледер, главен изпълнителен директор на Bitkom (водещата ИТ асоциация на производителите в Германия).

 

 

 

 

 

 

 

Предишна статияЕва Паунова Герб/Енп: Интернет трябва да стигне до всички
Следваща статияД-р Андрей Ковачев ще бъде домакин на Церемония по награждаване на европейски столици, градове и общности на спорта за 2016 година