Andrey Kovatchev
Трябва да развиваме непрекъснато сътрудничеството си с нашите партньори от ЕС, за да бъдем по-добре интегрирани на европейския пазар, да има повече възможности за реализиране на нашата качествена продукция, която и вие произвеждате тук, в Плевен. ЕС ни осигурява подкрепа, но ако ние сами не си помогнем с нашия труд и не работим за нашата страна – каквато и помощ да получаваме няма да ни е достатъчна.

Това каза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Андрей Ковачев, който се срещна с работниците в плевенско предприятие. Заедно с него бяха народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева, председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев и общинските съветници от групата на ГЕРБ Владислав Монов, Христослав Михайлов и Йордан Грижов.

Andrey Kovatchev„Навсякъде в страната виждаме табели с европейското знаме – показващи реализирани проекти за подобряване на градската среда, за паркове, инфраструктура, за околна среда, за развитие на човешките ресурси, за повишаване на себестойността на нашата индустрия. Това са явните резултати от членството ни в ЕС”, посочи д-р Ковачев.

По думите на втория в листата на ГЕРБ и СДС с гласа си на 26 май нашите сънародници трябва да дадат отговор на въпроса искат ли европейското развитие на България да продължи.