Emil Radev - Devnya

С богата празнична програма Девня отбеляза 50 години от обявяването си за град. Сред официалните гости на заключителното тържество в чест на юбилея бе и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.

 

Emil Radev - Devnya„С всеки изминал ден Девня става по-благоустроено и привлекателно място за живот. Доказателство за положителните промени е и новият парк „Разсадника”, в който се проведе четиридневния празник на града”, заяви в приветствието си Емил Радев и оцени високо усилията, положени от кмета Свилен Шитов и неговия екип.

Emil Radev - Devnya„Убеден съм, че с активната работа на местната власт, с подкрепата на правителството и с европейската солидарност Девня ще продължи да се развива, така че този град с древна история да се гордее с модерен облик, обновена инфраструктура и отлични условия за бизнес, които гарантират благополучието на всички жители”, изтъкна евродепутатът и отправи пожелания за здраве и още много успехи.

Кметът Свилен Шитов приветства гостите на празника и изказа благодарност към всички, които милеят за Девня и подкрепят развитието й.

Emil Radev - Devnya„Защото така се гради, така се съхраняват традициите и всичко, което е постигнато”, мотивира се Шитов. „Да не омаловажаваме труда на нашите дядовци, които са превърнали това място в индустриален град с голям потенциал. Девня ще пребъде чрез труда на хората”, категоричен бе кметът.

Той подчерта, че новите възможности за европейско и национално финансиране, от които общината ефективно се възползва, откриват още повече перспективи за развитие.

„Целта на усилията ни е всички в Девня да живеят по-качествено и да постигнем европейски стандарти. Нека заедно да продължим да променяме града ни и да подобряваме неговия облик”, пожела Шитов.

Той отправи специални благодарности за съвместната работа към екипа си в общината и към Общинския съвет, който безусловно подкрепя градивните процеси в Девня, и допълни, че ключът към развитието на града е в съпричастността на обществото като цяло. В присъствието на стотиците жители и гости, които се събраха в парка, Свилен Шитов връчи почетни призове на граждани с принос за Девня и удостои с плакети бившите кметове.

Предишна статияАлександър Йорданов СДС/ЕНП: Поведението на Русия след инцидента с ядрената ракета е обезпокоително – напомня за Чернобил
Следваща статияАндрей Ковачев ГЕРБ/ЕНП: Хакерската атака срещу НАП няма отношение към досегашната работа на Мария Габриел като еврокомисар