Andrey Kovatchev

„ГЕРБ е единствената партия, която е в състояние да преодолее плачевното състояние,  което „промяната“ остави на страната ни.  Спрени проекти, важни за Пловдив и областта, трябва да бъдат финансирани от европейските финансови инструменти”.


Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и председател на българската делегация на ЕНП в ЕП д-р Андрей Ковачев, който заедно с областния координатор и член на Изпълнителна комисия на ГЕРБ инж. Иван Тотев, разговаря вчера с пловдивчани.

Andrey Kovatchev„Коалиция ГЕРБ – СДС е част от голямото семейство на Европейската народна партия, която подкрепя и очаква силно, стабилно и прогнозируемо управление на България в полза на българските граждани“, каза още Андрей Ковачев и допълни, че предстои много работа за наваксване на забавените инфраструктурни проекти, социалните компенсации, намаляване цените на енергийните източници и на зависимостта от руски доставки.

На централния пункт на Главната в Пловдив присъстваха кметът на район „Централен“ Георги Стаменов, общински съветници и кандидати от листата на ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР за изборите за 48-мо Народно събрание на 2-ри октомври.Andrey Kovatchev

Предишна статияЕмил Радев ГЕРБ/ЕНП: ЕП, ЕК и Съвета трябва да осъдят незаконното задържане на опозиционен лидер. Арестът на Борисов е прецедент!
Следваща статияЕмил Радев ГЕРБ/ЕНП: Хората в невъзможност да си плащат дълговете ще могат да започнат на чисто!