Asim Ademov and Andrey Novakov Smolyan
„Започна ремонтът на два пътя от голямо значение за жителите на Благоевградска област. Участъкът между Дъбница и Сатовча преминава през няколко общини и от 50 години 32-километровото трасе не е ремонтирано. По пътя между Кресна и Рибник също от много време не са извършвани никакви рехабилитации. Средствата за ремонт на двете важни пътни артерии са осигурени от правителството на Бойко Борисов”.

Това информира българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП областен координатор на ГЕРБ Благоевград Андрей Новаков.

Andrey Novakov„На срещите ни в общините Сатовча, Гърмен, Кресна, Петрич хората искаха съдействие да се осигури финансиране за тези обекти. Благодарение на общите усилия на моя колега Асим Адемов (евродепутат от ГЕРБ/ЕНП), народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област можем да съобщим добрата новина за стотици жители от няколко общини”, каза още Андрей Новаков.

Той подчерта, че за пореден път кабинетът доказва, че усилено работи за развитието на всички населените места в страната.

Предишна статияАндрей Ковачев ГЕРБ/ЕНП: В РС Македония приеха нашите братски отношение за слабост – смятаха дълго време, че България им е в кърпа вързана
Следваща статияЕвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов: През декември ЕП ще одобри окончателно Преходния регламент