Emil Radev
Емил Радев - ГЕРБ/ЕНП

Победителите в конкурса за есе и видео, организиран в Първа езикова гимназия във Варна под патронажа на евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, ще бъдат обявени на 10 юни (четвъртък), от 10:30 ч.


Темата, която провокира младите автори, е: „Европа – граници и мостове”. Конкурсът се провежда от шест години насам, но за първи път учениците имаха възможност да представят своите виждания не само чрез есе, а и чрез съвременните аудиовизуални средства.

Победителите ще бъдат наградени от българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, който е възпитаник на училището и от години подкрепя различни негови инициативи.

Утре (10 юни) предстои да бъде символично открит и преобразеният училищен коридор, посветен на обединена Европа. В него по идея на младшите посланици от Първа езикова гимназия, които работят по Програмата за училища посланици на Европейския парламент, са подредени информационни табла, представящи държавите-членки на ЕС.  

Предишна статияАндрей Новаков ГЕРБ/ЕНП: Тази кампания ще е по-различна, но ние не се страхуваме, защото свършихме много работа за хората, има и още какво да покажем!
Следваща статияЕвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев награди победителите в конкурс на Първа езикова гимназия във Варна