Vladimir Urutchev
Владимир Уручев - ГЕРБ/ЕНП

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев организира конкурс за есе на тема: „Моята визия за модерно земеделие“. Инициативата е в рамките на Първия национален форум на младите фермери, чийто съорганизатор е евродепутатът.


Право на участие в конкурса имат всички български студенти от аграрни специалности. Кандидатите трябва да подготвят есе с обем до три страници (1 500 думи), в което да представят визията си за развитието на модерно българско земеделие. Победителите в конкурса ще бъдат част от българската делегация на 5-ия Европейски конгрес на младите фермери в Брюксел през втората половина на 2018 г.

Срокът за изпращане на есетата е 10 април 2018 г. Творбите трябва да се изпращат на e-mail: rector@au-plovdiv.bg със заглавие: Конкурс-есе „Моята визия за модерно земеделие“ с включени име на автора, учебно заведение и данни за контакт.

Класирането и обявяването на победителите ще се състои на 20 април в Аграрен университет – Пловдив в рамките на първия Национален форум на младите фермери.

Организатори на Първия национален форум на младите фермери са евродепутатът Владимир Уручев, Аграрен университет-Пловдив, Асоциацията на земеделските производители в България и Националната служба за съвети в земеделието.

Предишна статияЕвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел: Ключът към професионалния успех в 21-и век са уменията и ученето през целия живот
Следваща статияБългарски евродепутати подкрепиха българска петиция за осигуряване на изпити в края на средното образование на всички официални езици на ЕС