Asim Ademov
Днес стартира четвъртото издание на фотоконкурса „Моят Бургас е моята Европа”. Събитието, което стана традиционно за Бургас, е организирано от клуб „България за младите”.
Патрон тази година е българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Темата на формата е „Вечното пристанище Бургас – вратата на Европа към света”, свързана с провеждащите се в момента „Европейски дни на морето“ в Бургас по повод Европредседателството на България на ЕС.

Участниците във фото надпреварата имат възможност да развихрят въображението си и изпратят кадри свързани с Черно море. Примери за това в Бургас има много: пристанище Бургас, Морска гара, пристана в Сарафово, остров „Света Анастасия”, изгреви, залези, лодки, кораби, Солниците, Моста, Компаса, Крайморие и др.

Ще бъдат дадени две първи награди – посещение на Европейския парламент и две поощрителни награди – дигитални фоторамки.

Победителите ще бъдат определени от жури в състав:

  • Асим Адемовчлен на европейския парламент
  • Атанас Доневпобедител в миналогодишното издание на конкурса
  • Мартин Славовпредседател на клуб „България за младите”

 

 

РЕГЛАМЕНТ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ФОТОКОНКУРС

„МОЯТ БУРГАС Е МОЯТА ЕВРОПА” 4
ТЕМА: „Вечното пристанище Бургас – вратата на Европа към света”

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

• Снимките трябва да са с размер по-голям от 2000×1500 px и 300 dpi, като всеки може да участва с максимум две снимки. Допускат се до участие само авторски фотографии, задължително придружени от име и фамилия, възраст и телефон за контакт, като е желателно те да са направени през 2018 година.

• С участието си в конкурса авторите се съгласяват да предоставят авторските си права върху фотографиите за целите на клуб „България за младите”.

• Крайният срок за участие в конкурса е 30 юни 2018. Фотографиите следва да се изпращат на електронен адрес: bulgariazamladite@gmail.com

За повече информация фейсбук страниците на:

„Отечество любезно” и „България за младите“ и на телефон – 0884 800 158