Asim Ademov
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, по време на посещението си в гр. Сливен

Време е да върнем спокойствието, сигурността и вярата в утрешния ден! Това заяви по време на посещението си в Сливен българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Той е категоричен, че ГЕРБ доказано е най-добре приетата българска партия в европейските институции и ще продължи да защитава по най-добрия начин българския интерес в Европа.

„Моето послание към жителите на Сливен и региона е да подкрепят листата на ГЕРБ-СДС, с номер 24 в бюлетината, защото в тази листа са хората, които знаят какво искат, знаят как да го постигнат и с какви средства. Крайно време е да финализираме този неудачен и неуспешен експеримент наречен Продължаваме промяната. Те доведоха до промяна в положението на българите в негативен план“, каза още евродепутатът.

ГЕРБ е единствената партия, която може да гарантира решаването на критичните ситуации възникнали след управлението на няколко кабинета през последната година и половина, каза още Асим Адемов.

„Надявам се, че с едно бъдещо правителство, в което ГЕРБ ще бъде основна сила, ще се реализират идеите и очакванията на хората. По време на тази кампания се срещнах с много хора от различни райони на страната и навсякъде те казват едно и също – искаме правителство, което да започне да решава нашите проблеми. Цените, доходите и опасенията за приближаващата зима са основните притеснения на българите в момента. Ние се нуждаем от една солидна, категорична победа, за да гарантираме, че ще има правителство“, допълни евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

По думите му на тези избори трябва да се гласува с разум, а не с емоции. Трябва да се подкрепи партия, която може да гарантира, че може да се справи с кризите. Единствената такава партия в България е ГЕРБ!

„Нуждаем се от победа, за да има правителство начело с ГЕРБ“, заяви Адемов.

Предишна статияЕва Майдел ГЕРБ/ЕНП: Най-спешно трябва да се продължи механизмът за компенсация на небитовите потребители на ток за цялата 2023г. !
Следваща статияЕвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев: От 2024г. ЕС въвежда единно зарядно за мобилни устройства!