Andrey Novakov
Кмета на Тетевен д-р Мадлена Бояджиева евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и народния представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков обиколи Ловешка област днес по покана на народния представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски.

Двамата бяха в Тетевен, където разговаряха с кмета на общината д-р Мадлена Бояджиева. Тя сподели пред един от най-младите депутати на Европейския парламент проблемите на администрацията й при кандидатстване за еврофинансиране, а именно наследените задължения, заради които сега се блокират новите проекти на Тетевен. Новаков и Бояджиева коментираха още възможностите за развитие на туризма в Тетевенския край.

Андрей Новаков бе и специален гост на празника на троянското село Балканец. Там го посрещна лично двигателят на празненството Радослав Чолаков, известен с широката си благотворителна дейност в Троянско.

 

В Балканец евродепутатът ни се срещна и разговаря с областния управител Георги Терзийски. Двамата договориха следваща среща, на която ще обсъдят особеностите на региона и ще начертаят съвместни инициативи.

 

Миховски и Андрей Новаков посетиха и троянското село Дебнево, където бяха посрещнати от кмета Галя Керезова. Те разговаряха и с директора на училището за ползите от членството ни в ЕС, а в края на срещата предвидиха и нови инициативи за децата.

Предишна статияЕвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев: Необходим е европейска стратегия за дигиталната търговия
Следваща статияЕвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев приветства абсолвентите от филиала на ВСУ в Смолян