Andrey Novakov
„Аз дишам през срещите си с хората“. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков по време на посещението си в област Враца. Той посети общинските центрове Козлодуй и Мизия, и с. Бутан, където проведе срещи с кметовете на населените места Маринела Николова, Валя Берчева и Кирилка Асенова.

Наред с тях Новаков разговаря с местни жители и бе категоричен, че именно тези срещи са най-ценни за него.

В рамките на визитата си, евродепутатът посети и мястото в с. Крушовица, където ще бъде изграден парк с европейски средства, част от проекта „Изграждане и реконструкция на площи за широко обществено ползване в гр. Мизия, с. Софрониево, с. Крушовица и с. Липница“, на стойност 587 298.46 лв. Той бе запознат с проектите, които се реализират на териториите на общините по европейски програми, а също така и даде символичен старт на жътвата на мизийското поле.

Andrey Novakov

Andrey Novakov

Ден по-рано най-младият евродепутат от България присъства на церемония по дипломиране на зрелостниците от СУ „Христо Ботев“ – Оряхово. „Когато знаеш какво си постигнал, а утре означава само едно – успех. Имайте крайна цел, която да следвате въпреки всичко.“ С тези думи Новаков се обърна към абитуриентите и им пожела да бъдат разликата между вчера и утре.

Предишна статияПромените в Европейския съюз, породени COVID-19 – през призмата на Конференцията за бъдещето на организацията
Следваща статияБългарският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел стана член на УС на мозъчния тръст „Приятели на Европа“