Andrey Novakov and Asim Ademov - Blagoevgrad Province
Общинските съветници на ГЕРБ трябва да решават проблемите на хората по места. В Гърмен и Сатовча ГЕРБ е единствена алтернатива на ДПС. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

Дни след назначаването му за ръководител на областната структура на ГЕРБ в Благоевград – той стартира серия от срещи с общинските структури от региона. Новаков се срещна с новоизбраните съветници на партията в Гърмен, Гоце Делчев и Сатовча, а днес предстоят разговори с ръководствата на партийните структури в Белица и Якоруда.

Заедно с Андрей Новаков в разговорите участва и неговият колега от Групата на ЕНП в ЕП Асим Адемов ГЕРБ/ЕНП.Andrey Novakov and Asim Ademov - Blagoevgrad Province

Целта на срещите е анализ на изборните резултати и планиране на предстоящи инициативи и събития в областта.

Andrey Novakov and Asim Ademov - Blagoevgrad Province„Разговарям с всички общински ръководители, защото е важно те да бъдат чути и разбрани. Партията има сериозни позиции в местните парламенти със своите общински съветници, които трябва да бъдат коректив на управляващите“, заяви Новаков.

Той подчерта, че е необходимо структурите по места да са консолидирани, общинските съветници и представителите на ГЕРБ да продължат да помагат за решаване на проблемите на хората.