Eva Maydell
Ева Майдел ГЕРБ/ЕНП с кандидатите на ГЕРБ за кметове от Хисаря, Куклен, Свежен, Първомай и Перущица, които са на посещение в Европейския парламент по покана на българския евродепутат

„Общините около Пловдив са пример за успешно сътрудничество за икономическото развитие. Благодарение на усърдната работа на кметове от ГЕРБ регионът е един от най-бързо развиващите се, с увеличаващи се доходи, възможности за младите, ключови инвестиции и естествен прираст на населението. В цяла Източна Европа се говори за успеха на Тракия икономическа зона, защото тя трансформира устойчиво целия регион и е емблема пред чуждестранните инвеститори.“

Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел в разговор с кандидатите на ГЕРБ за кметове от Хисаря, Куклен, Свежен, Първомай и Перущица на 2 октомври 2019 г.

Местните политици са на посещение в Европейския парламент по покана на българския евродепутат, за да обсъдят как регионите могат да участват още по-ефективно във взимането на решения за европейски политики.

„Процесът на трансформация в България към икономика на добавената стойност, а не на ниската работна ръка, може да се реализира само с подготвени и знаещи кметове и подкрепа на бизнеса. Кандидатите на ГЕРБ са доказали, че знаят как да развиват градовете си и да привличат инвестиции, имат нужния опит, контакти на европейско ниво и са най-подготвени да ръководят на регионално ниво този преход,“ допълни Ева Майдел.

Предишна статияЕвродепутатът от СДС/ЕНП Александър Йорданов: България да даде шанс на Македония да стартира
Следваща статияЕмил Радев ГЕРБ/ЕНП към Дидие Рейндерс: Ще предложите ли общоевропейска стратегия за борба с корупцията?