Andrey Kovatchev - Hristo Grozev

Андрей Ковачев ГЕРБ/ЕНП: Националната ни сигурност е застрашена, да бъдем единни срещу хибридната агресия!


 

„Нужна е единна политическа подкрепа за Христо Грозев и всеки друг български гражданин, заплашен от структури на агресивния кремълски режим и неговите агенти.

Служебното правителство е мудно, нерешително и с нежелание отстоява единната европейска политика спрямо режима в Москва. Време е за решителни действия за скъсване със зависимостите на всички нива от Руската федерация.

Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП сме информирали европейските институции за действията на Кремъл срещу г-н Грозев и настояваме за неговата ефективна защита!

Законопроектът на ГЕРБ/СДС за комунистическите и окупационни артефакти и имена трябва да бъде приет приоритетно, за да се противопоставим на зловредното влияние на манипулацията с историята и традициите ни. България има нужда от редовно правителство сега!“

Това коментира днес след включването на Христо Грозев, българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и председател на българската делегация на ЕНП в ЕП д-р Андрей Ковачев по БТВ!


ℹ Вижте във видеото какво каза по време на включването си Христо Грозев и след това цялото участие на д-р Андрей Ковачев – ГЕРБ/ЕНП. ⬇

ИЗТОЧНИКВидео
Предишна статияАндрей Новаков ГЕРБ/ЕНП: С Румъния може да отворим общата си граница за свободно преминаване и това няма да противоречи на нормите в ЕС
Следваща статияЕва Майдел ГЕРБ/ЕНП: Модерацията на „Фейсбук“ на български език е със спорно качество, ниска прозрачност и неработещи механизми за обжалване и обратна връзка.