Andrey Novakov

Тази кампания ще е по-различна, но ние не се страхуваме, защото свършихме много работа за хората, има и още какво да покажем!


Това каза пред журналисти българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и областен координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков, след като регистрира листата на партията в Районна избирателна комисия – Благоевград.

 „Не мисля, че сме в позиция да се отбраняваме или да догонваме някой. Имаме какво да покажем. Да, кампанията ще е по-различна от това, което имахме преди 2 месеца, защото най-малкото разхлабването на мерките ни позволява да прави това, в което сме най-добри – да сме сред хората. На 11 юни ще направим голямо откриване на кампанията в зала „Скаптопара“. Според указанията на РЗИ, може да съберем до 500 души и точно това ще направим. Голямо откриване, с което да представим цялата листа, малко по-празнично, извън КОВИД темата“, каза още той.

Андрей Новаков посочи, че благодарение на мерките и взетите решения от ГЕРБ, България е успяла да се справи с кризата с коронавируса.

„Когато беше трудно, направихме така, че страната ни да мине през тази криза. Сега е лесно да се критикува. Когато требваше да се взимат тежките решения, ние го направихме и сега можем спокойно да погледнем хората в очите и да кажем какво сме свършили и какво можем още да направим“, отбеляза той.

Новаков добави, че в листата на ГЕРБ за 1 МИР – Благоевград има много млади хора, но има и такива, които са с богат професионален опит.

Andrey Novakov„Имам пълното основание да смятам, че ще успеем да си подобрим резултата. Кампанията няма да е позитивна, съдейки по това, което се случва. ГЕРБ е бил в опозиция три пъти. Няма от какво да се страхуваме. Мисля, че след месец ще докажем, че вървим по пътя към успеха“, коментира той.

ИЗТОЧНИКАгенция "Фокус"
Предишна статияАсим Адемов ГЕРБ/ЕНП: Над 2 млрд. евро за култура и творчество чрез новата програма на ЕС „Творческа Европа“
Следваща статияНаграждават победителите в училищен конкурс под патронажа на българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев