Andrey Kovatchev, Andrey Novakov
На 29 октомври Андрей Ковачев и Андрей Новаков имат удоволствието да Ви поканят на среща-дискусия в Мюнхен

 


Мюнхен – Среща-дискусия с български евродепутати


Скъпи приятели от българската общност в Бавария,
българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев и Андрей Новаков имат удоволствието да Ви поканят на среща-дискусия в Мюнхен в събота, 29 октомври 2016 г. Благодарим на г-н Иво Стоилов, който ни съдейства при организацията и намирането на място за събитието. Ще Ви очакваме след 15 ч. в събота в ресторант „Рила“ на адрес Kaulbachstraße 33, 80539 München.

Ще се радваме да обсъдим актуални теми от България и Европа, както и всякакви други въпроси, които Ви интересуват.

Повече информация за нашата работа в Европейския парламент:

Андрей Ковачев е член на Председателството на Европейския парламент, комисията по външните работи и комисията по околна среда, обществено здраве и безпопасност на храните и подкомисията по права на човека на Европейския парламент. Той е постоянен докладчик в Европейския парламент по препоръките на ЕП към Общото събрание на ООН. Приоритети в работата му са интеграцията на Западните Балкани в ЕС, трансатлантическите отношения, българските исторически общности зад граница както и новата диаспора, подобряване на достъпа до качествено здравеопазване в Европа и др.

Андрей Ковачев има местни офиси в София, Пловдив, Кюстендил, Търговище и Плевен.


Андрей Новаков е член на комисията по регионално развитие, комисията по бюджетите и комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент.Приоритети в неговата работа в Европейския парламент са основно 4 теми: Еврофондове и намаляване на бюрокрацията при работа с евросредства; Mладежка мобилност (Еразъм+, Еразъм за предприемачи) и заетост (Младежка гаранция); Бюджет на Европейския съюз и бюджетен контрол; план „Юнкер“ (ЕФСИ).

Работи активно в Благоевград, Кърджали, Габрово и Пазарджик.


Целта на срещата е дискусия по всички теми, свързани с България, Еврпа и света, които ви вълнуват.

За допълнителна информация: andrey.kovatchev-office@ep.europa.eu

Restaurant & Bar RILA Kaulbachstr. 33, 80539 Munich, Germany