Eva Paunova. Andrey Kovatchev, Andrey Novakov
Българските евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, Андрей Ковачев и Андрей Новаков ще се срещнат с българи в нидерландския град Маастрихт в четвъртък, 20 октомври 2016 г. от 10.00 ч. в зала Pine room в NH хотел.

Българските евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, Андрей Ковачев и Андрей Новаков ще се срещнат с българи в нидерландския град Маастрихт в четвъртък, 20 октомври 2016 г. от 10.00 ч. в зала Pine room в NH хотел.


В престижния местен университет учат над 160 български студенти предимно в сферата на публичната администрация и европейското право. Много от тях вече проявиха интерес и се регистрираха за срещата.
Дискусията е отворена за всички българи от Маастрихт и региона и ще се фокусира върху теми от интерес на присъстващите, както и актуални теми от България и Европа, законодателния процес в ЕС, ролята на Европарламента, еврофинансиране, възможности за стажове в институциите на ЕС.

 

maastricht
Българските евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, Андрей Ковачев и Андрей Новаков ще се срещнат с българи в нидерландския град Маастрихт в четвъртък, 20 октомври 2016 г. от 10.00 ч. в зала Pine room в NH хотел.

Скъпи приятели от българската общност в Маастрихт и други градове в региона,

Имаме удоволствието да Ви поканим на среща-дискусия с евродепутатите Ева Паунова, Андрей Ковачев и Андрей Новаков в четвъртък, 20 октомври 2016 г., в 10:00 ч. в хотел NH в Маастрихт, зала Pine room (адрес: Forum 110, Maastricht).
Регистрацията е отворена от 09:45 ч.

Ще се радваме да обсъдим актуални теми от България и Европа, законодателния процес в ЕС, ролята на Европарламента, еврофинансиране, възможности за стажове в институциите на ЕС, както и всякакви други въпроси, които Ви вълнуват.

• Ева Паунова е член на Комисия по вътрешен пазар и защита на потребителите и Комисия по икономически и парични въпроси.

• Андрей Ковачев е член на Председателството на Европейския Парламент (Квестор), член на Комисия по външни работи, Подкомисия по правата на човека и Комисия по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните.

• Андрей Новаков е член на Комисия по регионално развитие, Комисия по бюджети и Комисия по бюджетен контрол.

Моля, потвърдете присъствието си на: eva.paunova-office@ep.europa.eu.

Предишна статияМария Габриел ГЕРБ/ЕНП: Търговията с човешки същества може да бъде елиминирана
Следваща статияЕвродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, Андрей Ковачев и Андрей Новаков се срещнаха с българи в Маастрихт