Andrey Novakov Chess tournament Blagoevgrad
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и областен координатор на ГЕРБ-Благоевград Андрей Новаков и общинският ръководител на партията Росица Димитрова наградиха победителите в  първия за годината турнир по шахмат за пенсионери в Благоевград.

Шампионатът се осъществи с подкрепата на ГЕРБ-Благоевград и в него участие взеха любители и доказани шахматисти от всички пенсионерски клубове в града.

„Благодарим на партия ГЕРБ, че за пореда година ни помага, да организираме този турнир. Благодарение на вас той се превърна в ежегодно събитие за възрастните хора в Благоевград”, каза председателят на общинското сдружение на Съюза на пенсионерите и директор на турнира Павлина Теова.

Общо десетима участници в надпреварата получиха наградите си от Андрей Новаков и Росица Димитрова.

 

 

„Вярвам, че ще продължим тази традиция, като участниците в нея се увеличават. За нас от ГЕРБ е важно да ви подкрепяме и така да засвитеделстваме своята благодарност към вас”, каза Андрей Новаков.

Общинският ръководител на ГЕРБ-Благоевград Росица Димитрова изрази готовност да се подпомага всяка инициатива на хората от третата възраст, както и да получават помощ при разрешаване на проблеми, свързани с дейността на пенсионерските клубове.

Предишна статияАндрей Новаков ГЕРБ/ЕНП: Строителството на АМ „Струма” продължава и няма риск от връщане на средства на ЕС
Следваща статияЕмил Радев ГЕРБ/ЕНП: Толкова сложна ситуация може да се реши само по дипломатически път и това може да го свърши премиерът Борисов!