Chess tournament for pensioners in Blagoevgrad - organized by Andrey Novakov GERB / EPP

Шахматисти от всички пенсионерски клубове в Благоевград ще участват в първия за годината турнир по шахмат за пенсионери в града.


Шампионатът се осъществява с подкрепата на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП и областен координатор на ГЕРБ-Благоевград Андрей Новаков.

В първия ден на състезанието участие взеха любители и доказани шахматисти, като игрите се проведоха в пенсионерския клуб „Еленово“ под стриктния поглед на професионалния шахматен арбитър Георги Чепандов.

Награждаването за турнира ще се проведе на 28 февруари в Централния пенсионерски клуб в Благоевград от 11:00 ч. Победителите ще бъдат наградени лично от Андрей Новаков и общинския ръководител на ГЕРБ в Благоевград инж. Росица Димитрова.

ℹ️ Желаещите да вземат участие във втория кръг от турнира могат да се запишат  на място в клуб „Централен“ до 10:00 часа на 25 февруари.

Предишна статияАндрей Ковачев ГЕРБ/ЕНП: СЕТА е нова възможност пред българския и европейския бизнес за реализация на канадския пазар
Следваща статияЕмил Радев ГЕРБ/ЕНП: Защитата на интереса на децата трябва да заема първо място в законодателния дневен ред