Днешният ден е труден, защото трябва да се вземат трудни политически решения с трудни партньори – трудни за партниране хора!

Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов по време на Националната зимна академия на МГЕРБ – #MGERB4YOURFUTURE, която се състоя на 2 и 3 декември в гр. Сливен.

 

„ГЕРБ мисли партийно държавнически, а Промяната – партийно партизански. Те са като онези партизани – живи разбойници, които влизат в държавата като в мандра, взимат всичко и оставят бележка, че някой, някога, в някое управление ще се разплати. За разлика от тях, ние искаме в тази мандра, да има днес, да има и утре.“, подчерта Асим Адемов. 

 

Наша задача сега е да възстановим авторитета на България, който страната ни имаше при управлението на правителството на господин Бойко Борисов.

„Тук европейски лидери идваха да търсят решение на европейски проблеми. И ги намираха. Сега нито едно знаково политическо лице не е посетило страната ни. Това трябва да се промени“, категоричен бе Адемов. 

Той припомни, че в навечерието на изборите за Европейски парламент трябва да се работи за възстановяване авторитета на страната ни, за да заеме тя мястото, което и се полага в Европейския съюз .