Emil Radev and Mariya Gabriel
Цифровизацията като възможност за растеж на регионите ще бъде във фокуса на предстоящия граждански диалог с еврокомисаря по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел и българския евродепутат от групата на ЕНП Емил Радев.

Форумът ще се проведе на 28 май, от 9:00 ч. в хотел „Черно море” във Варна. Събитието се организира от Представителството на Европейската комисия в България и Емил Радев.

Публичният дебат е посветен на перспективите на младите хора в дигитална Европа. Как ще изглежда цифровото бъдеще на ЕС, какви умения трябва да имат европейците, за да отговорят на изискванията на една все по-бързо променяща се среда, какво представлява новата програма „Цифрова Европа” и какви опасности крие кибертероризмът са само част от въпросите, които ще се дискутират с еврокомисаря Мария Габриел и с Емил Радев, член на Европейския парламент.

Събитието е със задължителна предварителна регистрация онлайн на следния линк: http://bit.ly/EUdialogues0528, който ще бъде достъпен до 12:00 часа на 27 май 2018 г.

Регистрационната форма ще остане отворена до достигане капацитета на залата.